1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Informeer uw zakelijke relaties optimaal!

Elk bedrijf heeft er mee te maken. Hoe informeer ik mijn klanten op een goede manier? Dat wil zeggen op tijd en zodanig dat de informatie ook overkomt. Bijvoorbeeld omdat u op een beurs staat en u uw vaste relaties wilt uitnodigen. Of omdat uw bedrijf vijftig jaar bestaat en u over enige tijd al uw relaties wilt uitnodigen voor een open dag.

U kunt natuurlijk kiezen voor het versturen van vaak dure uitnodigingen, al dan niet voorafgegaan door een aankondiging. Dat betekent veel werk in de vorm van het verzamelen van adressen, het laten maken van een uitnodiging, extra post etc. Het kan anders en goedkoper, terwijl het resultaat minstens zo effectief is. Vooral wanneer u te maken hebt met een groot aantal klanten die voor een relatief klein bedrag bij u kopen, kan deze tip nuttig voor u zijn.

Printen van een extra regel
Als u uw klanten op de hoogte wilt houden van zaken als beursdeelname, een productintroductie of een jubileum kunt u het volgende doen. Een bepaalde periode voordat het zover is laat u op alle post, uitgaande faxen en e-mailberichten die u toch al verstuurt een of verschillende extra regeltjes printen. Bijvoorbeeld op uw mailings of facturen die u toch al naar uw klanten stuurt. Met bijvoorbeeld de tekst: 'Wij staan op 1 december 2008 op de ....beurs in Utrecht. Bel nu voor een gratis entreekaart!'. Plakken van een sticker
U kunt hetzelfde effect bereiken door een sticker te plakken op al uw uitgaande brieven. Bij voorkeur niet op een enveloppe of een verpakking omdat deze vaak al is weggegooid alvorens de geadresseerde de sticker kan zien.

Advies
Zorg bij de uitvoering ervoor dat de extra boodschap goed opvalt. Print bijvoorbeeld de tekst samen met een ballon of een ander opvallend figuurtje. Zet er opvallen tekst bij, bijvoorbeeld 'Nieuw'.

 

Nieuw: Portal FinancieelKlaar!

Handige financiële tools
voor ondernemers en adviseurs.

Met Checklists, Stappenplannen, Rekenmodellen en Voorbeeldmodellen. 


Op het gebied van onder meer begroten, balans en jaarrekening, investeren, financiering, kostenberekening, lenen en schenken en subsidies.  

Wekelijks komen er nieuwe financiële tools bij.

Ga direct kijken, meld u aan als gebruiker en ga direct aan de slag!


www.financieelklaar.nl

Als welkomstgeschenk ontvangt u de software Prognoses en Jaarcijfers (Ontwikkeld i.s.m. BDO Accountants)

 

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Dit artikel  behoort tot onze portal  Orders & Opdrachten Binnenhalen Deze portal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe rekentools en adviezen. 

Tip
Wilt u zich niet aanmelden als gebruiker, kijk dan eens in onze webshop bij de CD-ROMS en losse software.   

CD-ROM Acquisitie

CD-ROM Offertes Schrijven
CD-ROM Offertemanager

Software Offerteberekeningen Maken (versie Zakelijke Dienstverlening, Productie en Ambacht)
Software Offerteberekeningen Maken (versie Detailhandel en Groothandel)
Software Offertes Schrijven

Software Verkoopbrief Schrijven

Software Belscript Schrijven

Vergelijkbare artikelen
na bestelling snel leveren!
informeer uw zakelijke relaties optimaal!
niet elke bestelling maakt u blij!Nieuwe abonnees ontvangen geheel gratis de CD-ROM Grip op Offertes Schrijven, inclusief een handzaam boekje over het schrijven van scorende Offertes. (winkelwaarde € 69,-). Deze CD-ROM is speciaal ontwikkeld voor verkoopmedewerkers die offertes schrijven.

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.