1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Checklists voor uw werknemers die in het buitenland gaan werken

Voor wie plannen heeft om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren is de portal www.vertreknaarhetbuitenland.overheid.nl een must. Hier staan allerhande zaken die de burger moet of kan regelen met de overheid handzaam bij elkaar.
Het is een initiatief van diverse uitvoerende overheidorganisaties, waaronder de Sociale Verzekeringsbank met als doel de dienstverlening aan de burgers te optimaliseren.Het ideale van deze site is dat mensen die naar het buitenland vertrekken geen informatie en formulieren bij elkaar hoeven te sprokkelen. Met het raadplegen van deze webportal beschikken zij over alle benodigde overheidsinformatie, toegespitst op hun persoonlijke situatie. Deze site is een onmisbare tool voor iedereen met buitenlandplannen! 

www.vertreknaarhetbuitenland.overheid.nl

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit onderwerp en gebruik maken van de vele handige tools en documenten op het gebied van HRM? Klik dan hier voor informatie over HRM-Tools voor leidinggevenden
 

Nieuw: Portal FinancieelKlaar!

Handige financiële tools
voor ondernemers en adviseurs.

Met Checklists, Stappenplannen, Rekenmodellen en Voorbeeldmodellen. 


Op het gebied van onder meer begroten, balans en jaarrekening, investeren, financiering, kostenberekening, lenen en schenken en subsidies.  

Wekelijks komen er nieuwe financiële tools bij.

Ga direct kijken, meld u aan als gebruiker en ga direct aan de slag!


www.financieelklaar.nl

Als welkomstgeschenk ontvangt u de software Prognoses en Jaarcijfers (Ontwikkeld i.s.m. BDO Accountants, winkelwaarde € 79,0 excl. BTW).

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Vergelijkbare artikelen
groeiend aantal bedrijven blokkeert prive sites werknemers
checklists voor uw werknemers die in het buitenland gaan werken
oplossen arbeidsconflict - ga als werkgever verstandig om met een arbeidsconflict
reorganisatie - arbeidsrechtelijke aspecten bij een reorganisatie


Leidinggevenden hebben meestal ook te maken met begrotingen, jaarcijfers, enzovoort. U ontvangt daarom als nieuwe gebruiker de software “Prognoses en Jaarcijfers” helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-).