1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Welke subsidies zijn er voor ondernemers?

In opdracht van het ministerie van Economische Zaken is een speciale website geopend waarop u alle informatie over subsidies voor ondernemers kunt vinden. De website Subsidieshop biedt een zoeksysteem voor de 69 EZ-regelingen en doet dienst als wegwijzer voor regionale, landelijke en Europese regelingen die bestemd zijn voor ondernemers.

Op dit moment zitten er een paar honderd subsidies in het bestand speciaal gericht zijn op ondernemers. Zowel van Europese, nationale als provinciale overheden. U kunt zoeken op trefwoord, thema of via de subsidiezoeker. De subsidiezoeker leidt u via een aantal vragen naar een selectie van regelingen die kort zijn samengevat. Via een directe link naar de uitvoeringsorganisaties kunt u uitgebreide informatie over de regeling raadplegen of om persoonlijk advies vragen. www.subsidieshop.nl
De portal Financieel Sterk Ondernemen (FSO) bevat vele Rekenmodellen, Stappenplannen, Checklists en op de praktijk gerichte Financiële Informatie. Met name bedoeld voor de non-financials behorend tot het MKB: ondernemers, bedrijfsadviseurs en managers. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Dit artikel behoort tot onze portal Financieel Sterk Ondernemen. Deze portal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe rekentools en adviezen.

Tip
Wilt u zich niet aanmelden als gebruiker, kijk dan eens in onze webshop bij de CD-ROMS en losse software.

CD-ROMS
CD-ROM Grip op Financiele Zaken

SOFTWARE
Software Prognoses en Jaarcijfers
Software MKB Kosten Monitor
Software MKB Omzet Monitor

Vergelijkbare artikelen
laatste kans starters als bank financieringsaanvraag afwijst
welke subsidies zijn er voor ondernemers?
kapitaal voor snelgroeiend bedrijf
zelfstandigenfonds voor zzp ers
financiële hulp bij een snelle groei van uw bedrijf
goede perspectieven en toch geen bankkrediet?
uitdagerskrediet voor u in het verschiet?
uw ondernemingsvorm moet passen bij de optimale financiering
aandachtspunten bij een kredietaanvraag
alle financieringsmogelijkheden op een rij...

Als nieuwe gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.