1
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Zelfstandigenfonds voor ZZP ers

Bent u een zogenoemde Kleine zelfstandige dan kent u het volgende probleem: onbetaalde rekeningen van uw opdrachtgever. U raakt daardoor in de problemen, terwijl uw bank terughoudend wordt met het verstrekken van krediet.

Een drietal ervaren ondernemers heeft de ZZP'ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) bij elkaar gevoegd en het Zelfstandigenfonds Nederland opgericht. Door kleine zelfstandigen samen te voegen hopen de initiatiefnemers dat financiële instellingen de snel groeiende groep van kleine ondernemers en ZZP'ers beter van dienst zullen zijn.

Het fonds verzorgt de bevoorschotting van debiteuren zonder daarvoor hoge kosten in rekening te brengen. Na het versturen van een factuur bent u er als kleine ondernemer van verzekerd dat binnen enkele werkdagen het grootste gedeelte van het factuurbedrag op uw rekening staat. Bovendien is de opdracht ook voor 60% verzekerd bij een faillissement van de opdrachtgever.

De financiering en de zekerheid van dit project wordt verzorgd door de bankonafhankelijke creditmanagementorganisatie CreditForce Factoring in Houten in samenwerking met het Zelfstandigenfonds.
Meer informatie: www.zelfstandigenfonds.nl


De portal Financieel Sterk Ondernemen (FSO) bevat vele Rekenmodellen, Stappenplannen, Checklists en op de praktijk gerichte Financiële Informatie. Met name bedoeld voor de non-financials behorend tot het MKB: ondernemers, bedrijfsadviseurs en managers. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief

Dit artikel behoort tot onze portal Financieel Sterk Ondernemen. Deze portal wordt wekelijks aangevuld met nieuwe rekentools en adviezen.

Tip
Wilt u zich niet aanmelden als gebruiker, kijk dan eens in onze webshop bij de CD-ROMS en losse software.

CD-ROMS
CD-ROM Grip op Financiele Zaken

SOFTWARE
Software Prognoses en Jaarcijfers
Software MKB Kosten Monitor
Software MKB Omzet Monitor

Vergelijkbare artikelen
laatste kans starters als bank financieringsaanvraag afwijst
welke subsidies zijn er voor ondernemers?
kapitaal voor snelgroeiend bedrijf
zelfstandigenfonds voor zzp ers
financiële hulp bij een snelle groei van uw bedrijf
goede perspectieven en toch geen bankkrediet?
uitdagerskrediet voor u in het verschiet?
uw ondernemingsvorm moet passen bij de optimale financiering
aandachtspunten bij een kredietaanvraag
alle financieringsmogelijkheden op een rij...

Als nieuwe gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde € 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.